Ushqim tradicional dhe mediterian Restaurant Adriani

Në Restaurant Adriani ju mund të gjeni ushqime të ndryshme tradicionale dhe mediterian të përgaditura nga kuzhinjeri me përvojë të gjatë.

ID e Produktit: 5585878
Kategoria: , .

Përshkrimi i produktit

Në Restaurant Adriani ju mund të gjeni ushqime të ndryshme tradicionale dhe mediterian të përgaditura nga kuzhinjeri me përvojë të gjatë

Informata shtese

Vendi

Ferizaj

Shenimet e kontaktit:

Emri Biznesit: Restaurant Adriani