Salla darsme Arena

ID e Produktit: 10053
Kategoria: .

Përshkrimi i produktit

Hotel Restaurant Arena posedon sallën për darsma dhe ahengje të ndryshme

Informata shtese

Vendi

Prishtinë

Shenimet e kontaktit:

Emri Biznesit: Hotel Restaurant Arena