Aspirator Kuvilabi

Aspirator: HKT 4 X

Përmasat

Gjerësia (cm): 43.0
Lartësia (cm): 80.0

Karakteristikat e përgjithëshme

Lloji : Cilindrik (i rrumbullakt)
Filter i jashtëm : Alumin
Ndriçimi : Hollogen
Niveli Zhurma ( dB ) : 49
Madhësia e gypit ( mm ) : 150-120
Kapaciteti (m³/h) : 780
Lëshuarje : 3 nivele + turbo

Turbo

Butoni turbo (booster) përshpejton deri në
maksimum fuqinë thithëse në raste të gazrave
dhe erërave të forta ,
Ky operacion ndalon automatikisht pas
10 minutave
thithje rrethuese

sistemi i ri i thithjes rrethuese mundëson
një dimension të rritë filtrave duke ofruar
një tipologji të thithjes alternative
ende më efikase duke zvogluar konsumin
e energjisë dhe zhurmën njëkohsishte.
Ky sistem i thithjes mundëson thithjen
e rërave që shpërdahen në ambient
filtrat janë të mbuluar me një elegancë
nga inoksi me një dizajnë shumë të kërkuar.

ID e Produktit: 4023
Kategoria: .

Përshkrimi i produktit

Aspirator: HKT 4 X

Përmasat

Gjerësia (cm): 43.0
Lartësia (cm): 80.0

Karakteristikat e përgjithëshme

Lloji : Cilindrik (i rrumbullakt)
Filter i jashtëm : Alumin
Ndriçimi : Hollogen
Niveli Zhurma ( dB ) : 49
Madhësia e gypit ( mm ) : 150-120
Kapaciteti (m³/h) : 780
Lëshuarje : 3 nivele + turbo

Turbo

Butoni turbo (booster) përshpejton deri në
maksimum fuqinë thithëse në raste të gazrave
dhe erërave të forta ,
Ky operacion ndalon automatikisht pas
10 minutave
thithje rrethuese

sistemi i ri i thithjes rrethuese mundëson
një dimension të rritë filtrave duke ofruar
një tipologji të thithjes alternative
ende më efikase duke zvogluar konsumin
e energjisë dhe zhurmën njëkohsishte.
Ky sistem i thithjes mundëson thithjen
e rërave që shpërdahen në ambient
filtrat janë të mbuluar me një elegancë
nga inoksi me një dizajnë shumë të kërkuar.

Informata shtese

Vendi

Prishtinë

Brendi

Hotpoint Ariston

Shenimet e kontaktit:

Emri Biznesit: Kuvilabi