Aspirator Kuvilabi

Aspirator: HKQV 9 K

Përmasat

Gjerësia (cm): 90.0
Thellësia (cm): 55.0

Karakteristikat e përgjithëshme

Lloji : Kamin
Filter i jashtëm : Alumin
Ndriçimi : Hollogen
Niveli Zhurma ( dB ) : 40
Madhësia e gypit ( mm ) : 150-120
Kapaciteti (m³/h) : 630
Lëshuarje : 3 nivele + turbo

Turbo

Butoni turbo (booster) përshpejton deri në
maksimum fuqin thithëse në raste të gazrave
dhe erërave të forta ,
Ky operacion ndalon automatikishtë pas
10 minutave
thithje rrethuese

sistemi i ri i thithjes rrethuese mundëson
një dimension të rrritë filtrave duke ofruar
një tipologji të thithjes alternative
ende më efikase duke zvogëluar konsumin
e energjisë dhe zhurmën njëkohsishtë.
Ky sistem i thithjes mundëson thithjen
e rërave që shpërdahen në ambient
filtrat jan të mbuluar me një eleganc
nga inoksi me një dizajnë shumë të kërkuar.

ID e Produktit: 4021
Kategoria: .

Përshkrimi i produktit

Aspirator: HKQV 9 K

Përmasat

Gjerësia (cm): 90.0
Thellësia (cm): 55.0

Karakteristikat e përgjithëshme

Lloji : Kamin
Filter i jashtëm : Alumin
Ndriçimi : Hollogen
Niveli Zhurma ( dB ) : 40
Madhësia e gypit ( mm ) : 150-120
Kapaciteti (m³/h) : 630
Lëshuarje : 3 nivele + turbo

Turbo

Butoni turbo (booster) përshpejton deri në
maksimum fuqin thithëse në raste të gazrave
dhe erërave të forta ,
Ky operacion ndalon automatikishtë pas
10 minutave
thithje rrethuese

sistemi i ri i thithjes rrethuese mundëson
një dimension të rrritë filtrave duke ofruar
një tipologji të thithjes alternative
ende më efikase duke zvogëluar konsumin
e energjisë dhe zhurmën njëkohsishtë.
Ky sistem i thithjes mundëson thithjen
e rërave që shpërdahen në ambient
filtrat jan të mbuluar me një eleganc
nga inoksi me një dizajnë shumë të kërkuar.

Informata shtese

Vendi

Prishtinë

Brendi

Hotpoint Ariston

Shenimet e kontaktit:

Emri Biznesit: Kuvilabi