Iphone 4 Toli shop

Iphone 4

ID e Produktit: 9008
Kategoria: , .

Përshkrimi i produktit

Iphone 4 të bardhë dhe të zi

Informata shtese

Vendi

Viti

Ngjyra

Zeze, Bardhe

Shenimet e kontaktit:

Emri Biznesit: Toli Shop