Elzar

Fifa World Cup Brazil Live n’Big Screen pus 2 TV ! Birrat dhe ushqimi ma i mirë prej krejtve .
Përshkrimi i produktit

Fifa World Cup Brazil Live n’Big Screen pus 2 TV ! Birrat dhe ushqimi ma i mirë prej krejtve .

Shenimet e kontaktit:

Emri Biznesit: Restaurant Te Rethi