Klinika e kirurgjisë Aloka

Klinika e kirurgjisë ALOKA, ku ju dhe familja juaj mund të keni përkujdesjen dhe vëmendjen më të mirë nga mjekët, infermieret dhe i gjithë stafi jonë. Ne kemi për qëllim që të gjithë pacientët të ndjehen të mirëpritur dhe të rehatshëm. Klinika e kirurgjisë ALOKA kryen një gamë të gjerë të procedurave kirurgjike me teknologjin më të re. Misioni ynë është të sigurojmë shërbime mjekësore kirurgjikale të klasës së parë në një mjedis të sigurt dhe mikpritës; një mjedis në të cilin ne do të jemi të lumtur për t’i trajtuar familjet tona.

Në Klinikën Kirurgjike Aloka për herë të parë në Kosovë mund të bëni CT Kardiake pa futjen e telit në zemër,pa komplikacione,pa dhembje  zbuloni a jeni të sëmurë nga zemra, a do të sëmureni 2 deri 6 vitet e ardhshme, a keni damarët zemrës të ngushtuar etj.
Përshkrimi i produktit

Klinika e kirurgjisë ALOKA, ku ju dhe familja juaj mund të keni përkujdesjen dhe vëmendjen më të mirë nga mjekët, infermieret dhe i gjithë stafi jonë. Ne kemi për qëllim që të gjithë pacientët të ndjehen të mirëpritur dhe të rehatshëm. Klinika e kirurgjisë ALOKA kryen një gamë të gjerë të procedurave kirurgjike me teknologjin më të re. Misioni ynë është të sigurojmë shërbime mjekësore kirurgjikale të klasës së parë në një mjedis të sigurt dhe mikpritës; një mjedis në të cilin ne do të jemi të lumtur për t’i trajtuar familjet tona.

Në Klinikën Kirurgjike Aloka për herë të parë në Kosovë mund të bëni CT Kardiake pa futjen e telit në zemër,pa komplikacione,pa dhembje  zbuloni a jeni të sëmurë nga zemra, a do të sëmureni 2 deri 6 vitet e ardhshme, a keni damarët zemrës të ngushtuar etj.

Shenimet e kontaktit: