Servisi i çelësave CANI
Përshkrimi i produktit

Servisi i çelësave Cani është një kompani e cila merret me shumëzimin e të gjitha llojeve të çelësave me kod, si kompani është themeluar në vitin 2003 dhe ka një klientelë të gjërë në vendin tonë. Kompania Cani ka një ekip i cili është i specializuar në këtë lëmi, ajo gjithashtu bënë hapjen e të gjitha veturave në tërë territorin e Kosovës.

Informata shtese

Vendi

Prishtinë

Shenimet e kontaktit: